پربیننده‌ترین ها
گفتگو
اوقات شرعی

گالري تصاوير
تاريخ: ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ ارديبهشت ساعت ۱۲:۲۱ کد مطلب: 10185
 اضافه شدن دو واحد درسی مهارت های زندگی در دانشگاه ها
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان محمد اخباری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و ستاد مبارزه با مواد مخدر که عصر امروز در دانشگاه جامعه علمی کاربردی برگزار شد ،با اشاره به همکاری این دانشگاه در مسائل فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی همکاری وسیعی در زمینه مبارزه با مواد مخدر دارد و با امضای این تفاهم‌نامه سعی در گسترش ظرفیت‌های علمی و مهارتی برای از بین بردن این بلای خانمانسوز در داخل کشور دارد.
وی بیان کرد: با امضای این تفاهم‌نامه قدم‌های موثری در زمینه کاهش مصرف مواد مخدر داشته و این دانشگاه با اصناف و مراکز مدیریت صنعتی و همچنین مراکز فنی و حرفه‌ای سعی در کاهش مصرف مواد مخدر و پیشگیری از آن در بین جوانان دارد.
حمایت  ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری
در ادامه این مراسم  علیرضا جزینی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشورمان پرچم‌دار مبارزه با مواد مخدر بوده و 85 درصد از مواد تولیدی از سوی مأمورین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشف می‌شود.
وی بیان کرد: از اول انقلاب تاکنون 3 هزار و 770 شهید و 12 هزار نفر از مأموران نیروی انتظامی در راه مبارزه با مواد مخدر مجروح شدند.
وی در خصوص کشف 70 تن مواد مخدر در سال 95 افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر تلاش جدی برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به داخل کشور دارد و این مسئله یکی از سیاست‌های کلان این سازمان محسوب می‌شود.
جزینی ادامه داد: محیط‌های آموزشی برای ستاد مبارزه با مواد مخدر از اهمیت ویژه‌ای برخوردرا است زیرا این محیط ها قابلیت استفاده از مواد مخدر را دارا هستند.
وی تأکید کرد: برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در دانشگاه‌ها با وزارت علوم تفاهم نامه‌ای امضا شده است که در این همکاری قرار است دو واحد درسی تحت عنوان مهارت‌های زندگی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه‌ها ارائه شود.
وی عنوان کرد: عدم آگاهی جامعه از موضوع مصرف مواد صنعتی و روانگردان سبب افزایش مصرف مواد مخدر می‌شود که با این واحد درسی آموزش پیشگیری از مواد مخدر و خطرات ناشی از آن به دانشجویان داده می‌شود.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه شورای گسترش رشته پیشگیری از اعتیاد را به تصویب رسانده است، تأکید کرد: دانشجویان مقاطع کارشناسی و ارشد در سال تحصیلی آینده در این رشته می‌تواند تحصیل کنند و ما انتظار داریم که دانشگاه‌ها به صورت عملی در زمینه کاهش مصرف مواد مخدر با این ستاد همکاری کنند.
وی یادآور شد: امروزه 15 دانشگاه تحت نظارت وزارت علوم تفاهم نامه‌ای را در جهت کاهش مصرف مواد مخدر به امضا رساندند تا آمار استعمال مواد مخدر در بین جوانان و دانشجویان کاهش یابد.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد:‌ ستاد مبارزه با مواد مخدر فیلم‌های آموزشی بسیاری در جهت پیشگیری از مصرف مواد مخدر تدوین کرده و آنها را در اختیار محیط‌های آموزشی و آموزش و پرورش قرار داده است.
وی ذکر کرد: در برنامه ششم باید سالی 5 درصد کاهش مصرف مواد مخدر داشته باشیم که هم‌اکنون قبل از برنامه ششم خوشبختانه 25 درصد جوانان مصرف مواد مخدر را کنار گذاشته‌اند.
جزینی در خصوص آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان جهت پیشگیری از مصرف مواد مخدر اظهار داشت: آموزش زوجین جوان در سال اول دانشگاه با همکاری وزارت علوم از برنامه‌های اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: ستاد مبارزه با مواد مخدر با همکاری وزارت علوم طرح همیاران سلامت را تحت عنوان NGOهای دانشجویی فعال کرده و در راستای همین طرح منابع آن از طریق اتاق فکر تولید تأمین می‌شود.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان‌نامه‌های مقاطع ارشد و دکتری حمایت مالی می‌کند و از همه دستگاه‌ها می‌خواهد در کنار همایش‌ها و برنامه‌هایشان وقتی را برای برگزاری نمایشگاه پیشگیری از مواد مخدر به این ستاد اختصاص دهند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی