تاریخ: ۱۳۹۵/۱/۲۹
این دانشگاه رکورد دار بیشترین تعداد فارغ التحصیل شاغل است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه از نظر آمار و ارقام اکنون بیشترین جذب و بیشترین فارغ التحصیل شاغل در حوزه های مختلف را دارد.
محمد اخباری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیماافزود: این آمار نشاندهنده این موضوع است که مسیری را که دانشگاه علمی کاربردی طی می کند مسیر موفقی است که وظیفه دانش بنیان کردن اقتصاد را دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه وظیفه ما در این دانشگاه تربیت تکنسین و کارشناس است گفت : براساس آخرین  آمارها از شروع به کار این دانشگاه در سال 72 تاکنون یک میلیون و 200 هزار نفر فارغ التحصیل داشته ایم که از این تعداد 78 درصد شاغل هستند.
وی گفت : تلاش ما در این دانشگاه این است که مشاغل غیردولتی را ترویج دهیم و هنرهای مهارتی را در استان هایی که در حال فراموشی است احیا کنیم تا جوانان مان به سمت کارهای غیردولتی و خصوصی بروند.
اخباری با تاکید بر اینکه بیشترین بازدهی دانشگاهها به بازار کار را دانشگاه علمی کاربردی دارد افزود: بیشترین فارغ التحصیلان شاغل را دانشگاه علمی کاربردی دارد و علت این رکورد این است که مراکز ما از دل صنعت ، خدمات و کشاورزی بیرون آمده اما دانشگاههای دیگر به دنبال ارتباط صنعت با دانشگاه هستند در صورتی که در دانشگاه علمی کاربردی صنایع هر کدام یک دانشگاه علمی کاربردی دارند بطور مثال صنایع خودروسازی ما خودشان یک مرکز علمی کاربردی دارند و نیروهای مورد نیازشان را تربیت و بلافاصله به کار می گیرند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: 45 درصد دانشجویان ما در بخش خدمات هستند به خاطر اینکه کشورمان نیاز به حضور بیشتر مجموعه خدمات از هتلداری گرفته تا گردشگری دارد و ما سعی می کنیم نیازهای شغلی کشور را تامین کنیم.
وی با دسته بندی دانشگاه های ایران به دو نظام نظری و مهارتی گفت: 99 و نیم درصد دانشگاه های کشور در نظام نظری و فقط نیم درصد در نظام مهارتی هستند که دانشگاه جامع علمی کاربردی از این منظر به صورت نظام مهارتی اداره می شود نه نظری.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه این دانشگاه تقاضا محور است در صورتی که در نظام نظری دانشگاهها عرضه محورند افزود : ما در این دانشگاه بنا به نیاز روز بازار کار رشته ها و دوره های مان را تدوین می کنیم.
وی ادامه داد:‌ رشته های دانشگاه علمی کاربردی براساس آنالیز شغلی و نیاز شغلی حال و آینده کشور تنظیم می شود و ما بر مبنای نیازهای آمایشی منطقه و نیازهای بومی اجتماعی استان های مربوطه رشته هایمان را تدوین و تنظیم می کنیم.
اخباری با بیان اینکه مدرسین دانشگاههای علمی کاربردی بر مبنای موضوعات و رشته های دانشگاهی متغیرند گفت: ما حدود 45 هزار نفر مدرس داریم که در سراسر کشور مشغول تدریس هستند و صلاحیت آنها در سه سطح عمومی، علمی و آموزشی و همچنین حرفه ای و مهارتی سنجیده می شوند سپس با ارائه و ثبت کد مدرسی در سامانه سجاد دانشگاه مجوز تدریس پیدا می کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام اینکه کد مدرسی 18 هزار مدرس این دانشگاه غیرفعال شده گفت: در بررسی مجدد صلاحیت مدرسین معلوم شد که عده ای از روال قانونی وارد نشده بودند و عده ای نیز نتوانستند نمره لازم را در نظر سنجی های کیفی که از دانشجویان به عمل آمده بود کسب کنند بنابراین کد مدرسی آنها غیرفعال شد.
وی گفت: کسانی که این کد را نداشته باشند نمی توانند در این دانشگاه تدریس کنند مگر اینکه مجددا در دوره های آموزشی، نوآموزی و بازآموزی و تربیت حرفه ای شرکت کنند و حائز نمرات لازم شوند.
اخباری با تاکید بر اینکه اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است افزود: در این شورا بر نحوه برگزاری دوره ها و رشته های ما تاکید شده است و ما مجوز یک بار برگزاری برای هر دوره را صادر می کنیم به این خاطر که این یک نیاز شغلی برای وضعیت فعلی است مگر اینکه نیازسنجی انجام و ثابت شود که نیاز به تکرار آن دوره وجود دارد که در آن صورت تمدید می کنیم.
وی همچنین از تمدید مهلت ثبت نام دانشگاه جامع علمی کاربردی خبرداد و گفت: فرصت ثبت نام های جدید را تا 27 فروردین تمدید کردیم تا همه بتوانند ثبت نام و از کلاسها استفاده کنند.
وی با انتقاد از سازمان ها و نهادیی که مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی را به رسمیت نمی شناسند گفت: درکشور ما قانونی وجود دارد که می گوید دانشگاههایی که از شورای گسترش وزارت علوم مجوز دارند یکسانند.
اخباری در پایان گفت: ان شاءالله بتوانیم اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری را که فرمان سال 95 هم هست و تاکید رئیس جمهور نیز بر آن قرار گرفته ، دانش بنیان کردن اقتصاد و اقتصاد مقاومتی را محقق کنیم.