پربیننده‌ترین ها
گفتگو
اوقات شرعی

گالري تصاوير
تاريخ: ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي ساعت ۱۲:۲۲ کد مطلب: 1125
  چرا وزارت علوم با واگذاری دانشگاه ها به بخش خصوصی مخالف است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در لایحه پیشنهادی برنامه ششم توسعه که سازمان مدیریت به دولت پیشنهاد کرده و نیاز به مصوبه دولت و مجلس شورای اسلامی دارد، آمده است: به منظور انسجام بخشی به نظام آموزش عالی کشور و ارتقای سطح علمی دانشگاه ها و بهره وری بر اساس اقتصاد مقاومتی، وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس شاخص هایی نظیر جمعیت، سابقه تأسیس و مختصات جغرافیایی، موظفند نسبت به ادغام ساختار و بودجه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و یا واگذاری آنها به بخش غیردولتی با تصویب شورای عالی اداری تا پایان سال اول برنامه اقدام کنند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در همین زمینه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سیاست با ابلاغیه رهبر معظم انقلاب در تناقض است.
محمد اخباری گفت: رهبر انقلاب تاکید دارند که آموزش های دانشگاهی به سمت مهارت افزایی و اشتغالزایی سوق پیدا کنند و هم اکنون دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها مرکز علمی نظام مهارتی در کشور به شمار می رود.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم در صورت عملیاتی شدن پیشنهاد لایحه برنامه ششم توسعه در حوزه آموزش عالی در واقع دست و پای دانشگاه جامع علمی کاربردی زده می شود.
همچنین یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی معتقد است که 'نگاه برنامه ششم توسعه به آموزش عالی کشور، شائبه تقویت و حمایت دانشگاه های غیرانتفاعی را ایجاد می کند.'
قاسم جعفری پیشتر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: دوستان و همکاران در پیش نویس برنامه ششم توسعه برای آموزش عالی، دچار خطای استراتژیک شده اند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی