امروز: ۱۴۰۴/۱/۱۶
پیام
همه
عکس
فیلم
صوت
صفحه اصلی
اساتید
آموزش و پروهش
آموزش عالی
کاردانی
مدیریت امداد و سوانح
سرفصل
امداد و نجات شهری
سرفصل
دارویاری و خدمات سلامت
سرفصل
کارشناسی
مدیریت امداد و سوانح طبیعی
سرفصل
مدیریت امداد و سوانح غیر طبیعی
سرفصل
مدیریت عملیات امداد و نجات
سرفصل
آموزش ضمن خدمت
آموزش همگانی
اخبـــار
درباره ما
رشته های تحصیلی ارائه شده
معرفی مرکز
کتابخانه
عناوین کتب چاپ شده هلال احمر
گالری عکس
گالری تصاویر
عضویت و تماس
عضویت
ورود به سایت
ارتباط با ما
پربینندهترین ها
دوره کوتاه مدت «تزریقات و پانسمان در امداد و نجات»
تكمیل ظرفیت پذیرش دوره كاردانی فنی و كاردانی حرفه ای - بهمن ماه سال 1403
تكمیل ظرفیت پذیرش دورههای مهندسی فناوری و كارشناسی حرفهای- بهمن ماه سال 1403
فرم های ثبت نام کارشناسی
فرم های ثبت نام کاردانی
گفتگو
رشته های تحصیلی ارائه شده
۱۴۰۰/۵/۲۴
اوقات شرعی
گالري تصاوير
تاريخ:
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۵ دي
ساعت
۷:۲۸
کد مطلب:
1128
رئیس جمعیت هلال احمر::
برای امدادرسانی به موقع به حوادث احتمالی پایتخت، استانهای معین آن تعریف شدهاند/ آموزش به مردم بایستی در زمان کمتری انجام شود
دکتر امیرمحسن ضیائی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ضمن هشدار نسبت به آماده نبودن تهران برای حوادث بسیار بزرگ، حضور تمام دستگاههای کشور در این موضوع را لازم دانست و گفت: تهران یک "ابرشهر" است و مسائل آن با بسیاری از مناطق کشور متفاوت است. موضوع ابرشهری در همه جای دنیا مورد توجه است و تهران یکی از شهرهایی است که مورد مطالعه سازمان ملل و صلیب سرخ قرار گرفته است. وضعیت تهران خاص است. کاهش خطر و عوارض ناشی از آن مهمترین نکتهای است که در این موضوع وجود دارد و مستلزم کار بسیار بزرگی است.
ضیائی قرار گرفتن تهران روی دو گسل، نامطلوب بودن وضعیت زیرساختهای شهری و ساختمانها وهمچنین جمعیت به شدت متمرکز را به عنوان مسائل متعدد تهران عنوان کرد و افزود: وضعیت شاهراهها و خیابانها نیز به گونهای است که در صورت بروز حادثه امدادرسانی مشکل میشود. مهم این است که حداقل از این به بعد سازه غیرمقاوم در برابر زلزله نسازیم. همچنین باید مراکز حیاتی خود مثل بیمارستانها، پایگاههای هلال احمر، اورژانسها و ... که در زمان حوادث باید به نقاط دیگر امدادرسانی کنند را بازسازی کنیم.
ضیایی ادامه داد: در سالهای گذشته در این زمینه کارهایی انجام شده، ولی کافی نیست. باید فکر کنیم که ممکن است با حادثهای در ابعاد بزرگ روبرو شویم و به همین خاطر باید امکانات لازم را تامین کنیم و بخشی از کار هم به مقابله بازمیگردد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش در مرحله کاهش خطر، در اولویت قرارگرفتن آن را لازم دانست و گفت: کارهایی که ما انجام میدهیم نیاز به زمان زیادی دارد اما در عین حال آموزش به مردم باید در زمان کمتری انجام شود؛ چراکه اگر مردم اطلاعات و آگاهی خوبی داشته باشند طبیعی است که میتوانیم خطر را به میزان زیادی کاهش دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه در صورت وقوع حادثه برای تهران، ناگزیر همه کشور باید درگیر حل آن شوند، اظهار کرد: به همین جهت ما باید در محلهها تیمهایی داشته باشیم که حتی قبل از رسیدن نیروهای امدادی، هنگام وقوع حادثه وارد عمل شوند. در زمان مقابله با خطر نیز باید با همکاری سایر سازمانها عمل کنیم؛ چراکه این موضوع ملی بوده و از ظرفیت هلال احمر یا هر ارگان دیگری به تنهایی خارج است و همه کشور باید درگیر باشند. به همین منظور برای امدادرسانی به موقع به حوادث احتمالی پایتخت، استانهای معین آن تعریف شدهاند.
وی همچنین به مانور ساعت صفر در تهران از سوی جمعیت هلال احمر که چندی پیش در نقاط مختلف استان تهران برگزار شد، اشاره کرد و گفت: مانور ساعت صفر برای بررسی پاسخ ما در زمان وقوع زلزله و شناسایی سریع محل در زمان بحران برای ایجاد اردوگاه موقت بود.
رییس جمعیت هلال احمر در پایان صحبتهایش گفت: در مجموع باید گفت که آمادگیها برای حوادث بزرگ و خیلی بزرگ کافی نیست و همه دستگاههای کشور باید حواسشان جمع این موضوع باشد و این موضوع هم شوخی نیست.
اشتراک گذاری
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی
عبارت نوشته شده بر روی عکس را تایپ کنید
بلوار شاهد- شاهد 68(ابتدای امام دوست)- مرکز علمی کاربردی هلال احمر- تلفن 36570917 - 36570893
آدرس روي نقشه
treat-lice
#gmap-display .map-generator{max-width: 100%; max-height: 100%; background: none;
صفحه اصلی
اخبـــار
درباره ما
ارتباط با ما
لينك هاي مفيد
صفحه اصلی
درباره ما
اخبار
تماس
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به هلال احمر استان خراسان رضوی می باشد
ac.rcs-khr.ir