عارف وهاب زاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: این درس 2 واحدی از مهر ماه امسال در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه های سراسر کشور تدریس می شود.
وی، هدف از اضافه کردن این واحد درسی به آموزش های دانشجویان را آگاه سازی قشر جوان و پیشگیری از اعتیاد بیان کرد؛ضمن اینکه پیش از این چنین واحد درسی در دروس آموزشی وزارت علوم وجود نداشت.
مدیر کل فرهنگی و پیشگیری از ستاد مبارزه با مواد مخدر، همچنین این نکته را نیز خاطرنشان کرد که گذراندن واحد درسی مهارت زندگی برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی اجباری است و جزو دروس اختیاری به شمار نمی آید.
وهاب زاده با تاکید بر آموزش جوانان در پیشگیری از اعتیاد افزود: جوانان باید حتما تحت آموزش های ویژه شناسایی مواد مخدر قرار بگیرند تا با آگاهی کامل بتوانند از خود در برابر مواد مخدر مراقبت کنند.
این مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر درعین حال یادآور شد که این سطح آموزش ها برای کودکان و نوجوانان، کار علمی و درستی نیست و تبعاتی به دنبال خواهد داشت.
وهاب زاده در ادامه اظهاراتش درباره تبعات یاد شده گفت: کودکان و نوجوانان را باید از عوارض مواد مخدر، نه شناسایی صرف مواد آگاه کرد.
** آگاه شدن خانواده ها از اعتیاد فرزندان، پنج سال بعد
وهاب زاده گفت: طبق آمار علمی، 55 درصد خانواده های ایرانی، پنج سال بعد ازمعتاد شدن فرزندان خود باخبر می شوند که دلیل این امر عدم شناخت مواد مخدر و آگاهی آنان است.
مدیرکل کل فرهنگی و پیشگیری مواد مخدر برآموزش خانواده ها در پیشگیری از اعتیاد تاکیدکرد: پدرها و مادرها باید حتما از آموزش های ویژه برخودار شوند تا با آگاهی و شناخت کامل از مواد مخدر بتوانند مراقب فرزندان خود باشند.
بر اساس آخرین آمار بدست آمده در زمان حاضر در کشور یک میلیون و 325 هزار معتاد وجود دارد.