به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، فضل الله ایرجی کجوری، سه شنبه شب در نشست دبیران کانون های مهدویت و قرآن دانشگاه های کشور که در در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: در حال حاضر در سطح کشور 110 دانشگاه دولتی و 340 دانشگاه و موسسه غیرانتفاعی فعال است که به ارائه خدمات می پردازند.
وی عنوان داشت: مهمترین فعالیت های فرهنگی و قرآنی کشور در مراکز دانشگاهی اجرا می شوند که دانشجویان را جذب مسائل قرآنی و فرهنگی می کنند تا در ترویج آموزه های دینی بکوشند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: باید فعالیت های دینی در دانشگاه ها گسترش یابد که در این راستا نیازمند همکاری کانون های فرهنگی و قرآن هستیم و باید از ظرفیت آنها نیز استفاده کنیم.
وی ادامه داد: با انجام برنامه های فرهنگی و قرآنی می توانیم فضاهای دانشجویی را از آسیب های اجتماعی و فرهنگی دور ساخته و تلاش کنیم تا یک فضای مناسب فرهنگی ایجاد شود.
ایرجی کجوری تاکید کرد: اجرای برنامه های قرآنی نیازمند برنامه ریزی دقیق است و دانشجویان باید در تمام دانشگاه ها فعال بوده و مباحث قرآن و عترت را گسترش دهند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری این نشست بسیار مهم بوده و موجب می شود تا همکاری بیشتر میان دبیران کانون ها در راستای ارتقای سطح کیفی و کمی برنامه های قرآنی و فرهنگ مهدویت در دانشگاه ها به وجود آید.